Общество

Прощання з Віталієм Крапивою відбудеться 18 червня в Миколаївській обласній державній адміністрації

 

Нагадаємо: 15 червня 2016 року на 68-му році пішов з життя Віталій Петрович Крапива, один з найавторитетніших керівників підприємств морської галузі, Заслужений працівник транспорту України, Почесний працівник морського флоту СРСР, Почесний працівник морського і річкового транспорту, кавалер ордена «За заслуги» І, ІІ і ІІІ ступенів, Почесний працівник ММФ.

З 1992 року, протягом 19 років Віталій Петрович очолював Спеціалізований морський порт «Октябрьск». Під його керівництвом порт тричі отримував пам’ятні знаки «Золота тонна» Національного морського рейтингу України за досягнення рекордних показників вантажообігу, регулярно покращуючи свої показники.

В результаті реорганізації портової галузі Віталій Крапива в червні 2013 року був призначений Першим заступником начальника адміністрації Спеціалізованого морського порту «Октябрськ».

Це була людина високих моральних принципів: завжди ввічливий і чуйний в стосунках з колегами. Енергійність, інтелігентність, і спокій Віталія Петровича завоювали незаперечну довіру і глибоку повагу колег. Його слово було беззаперечним авторитетом для всіх.

Трудові колективи адміністрації Спеціалізованого морського порту «Октябрськ» та ДП «СМП Октябрьск» висловлюють свою скорботу і щире співчуття родині Віталія Петровича Кропиви, рідним, близьким, друзям.

Прощання з Віталієм Петровичем Крапивою відбудеться 18 червня з 10.00 до 12.15 в Миколаївській обласній державній адміністраціїза адресою: м.Миколаїв, вул. Адміральська, 22.

Про це повідомили в ДП «АМПУ».

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Почему выкинь мозг-так и есть ангел хранитель, человек работал до последнего-Великий человек, таких руководителей сегодня единицы. Виталий Петрович отдал себя работе. Вечная память ему.
    Семье-соболезнование, большая утрата, правда.

  2. Да много людей ещё при его жизни говорили что он хороший руководитель был

  3. Семье соболезнования!Он был хорошим человеком..отдавал себя работе,своему делу,своему порту..даже в худшие времена под его крылом люди жили,а не существовали..Пусть земля ему станет пухом!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button