Происшествия

Через недопалок, викинутий з верхнього поверху, горів балкон 5-поверхівки в Корабельному районі

24 травня о 14:21 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про виникнення пожежі в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Райдужна м. Миколаєва.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області  повідомляє, що за вказаною адресою виїхали два відділення 5 Державної пожежно-рятувальної частини та пожежна команда державного підприємства «Нарп».

По прибуттю було встановлено, що в квартирі, де виникло горіння, ніхто не проживає. Балкон, на якому зберігалися легкозаймисті матеріали та сміття, відчинений.

Крім того, з моменту виникнення загорання пройшов певний час, вогонь встиг набрати силу, та існувала загроза його розповсюдження на поряд розташовані квартири.

Завдяки вчасно вжитим заходам вдалося не допустити збільшення території горіння та не допустити перекидання вогню на інші квартири.

О 14:35 пожежу було локалізовано та о 14:40 повністю ліквідовано на площі 10 кв.м.

Від Служби порятунку для ліквідації було залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. За попередньою інформацією, пожежу спричинив недопалок, викинутий з однієї з квартир на верхніх поверхах.

Рятувальники Миколаївщини звертаються до всіх мешканців та гостей нашого краю! Випадки, коли необачно викинутий недопалок спричиняє пожежу, дуже часті. Будьте обачними та обережними. Пам’ятайте, що така недбалість може коштувати іншим людям дуже дорого, адже під загрозою знищення опиняються їх матеріальні надбання, а головне — здоров’я та життя!

В екстрених ситуаціях телефонуйте до Служби порятунку «101»!

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. народ такой культура аж прет. Покурил и выкинул вниз, а мозги не думают что от пожара и сам может сгореть. А чем думать мозги прокурил, пропил, да еще и в школе заразился массовым тупизмом. Сейчас многие этой болезнью болеют. Тупизм сводит существование человека к 3 "П" Пожрать, посрать, поспать.

  2. А у дебилов не хватает ума пользоваться пепельницей, а потом с мусором вынести окурки, проще по свински бросить из балкона. Такие уроды и на улице курят и бросают свой мусор на тротуар.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button