Общество

Зробимо наш світ кращим та добрішим! 29.05 - у дитячому парку «Світлофор» біля Палацу культури «Корабельний"

МИКОЛАЇВЦІ! ДОПОМОЖЕМО ДІТЯМ!

29 травня, починаючи з 12-ї години, «Козацький клуб родинних традицій» запрошує усіх небайдужих та активних громадян нашого міста (у першу чергу це стосується жителів Корабельного району) на гостини до дитячого парку «Світлофор», що знаходиться біля Палацу культури «Корабельний» (пр.Богоявленський, 328), на благодійний захід, метою якого є допомога дітям-сиротам та малозабезпеченим.

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей ми дуже хочемо допомогти тим дітям, які не мають змоги насолодитись повноцінним життям у сім’ях. Ми самі ділимося з такими дітьми, чим зможемо, і закликаємо всiх, хто теж не байдужий до їх долі, принести іграшки, одяг, посуд та інші речі, що так необхідні маленькій людині. Все зібране буде негайно передано цим дітям.

Для усіх підготовлена цікава програма розваг: колективні змагання, кружляння у сімейному хороводі, а також народні ігри та багато чого іншого.

Пропонуємо завітати усією родиною, щоб весело і активно провести дозвілля. Ми нагадуємо, що батькам та дітям треба проводити більше часу разом. Щоб тато надавав приклад, а мама – пишалася! Небезпідставно маємо надію, що саме цей вихідний день принесе всім задоволення від гарно проведеного часу.

ПРИХОДЬТЕ! І ЗРОБИМО НАШ СВІТ КРАЩИМ ТА ДОБРІШИМ!!!

З повагою — організатори заходу
«Козацький клуб родинних традицій»

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Сейчас появятся отрыжки общества - сепары и начнут обгаживать мероприятие. Мол, как так, без указки Кремля что то делаете...

  2. Обов'язково прибіжать путінські тролі зі своїми какашками , але вони ще не прокинулися. :-)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button