Общество

Школярки з Корабельного привезли нагороди зі Всеукраїнського конкурсу учнівських робіт «Історія та уроки Голокосту»

«Витри піт солоний із чола
І трудись, забувши про утому,
Бо людина ціниться по тому,
Чи вона зробила, що могла».

М. Луків

14 — 16 травня в місті Києві пройшов XVI Всеукраїнський конкурс учнівських робіт «Історія та уроки Голокосту» ім. І.Б. Медвинського, який назавжди залишиться у спогадах учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів №29. На достойному рівні м. Миколаїв представляла команда, до складу якої увійшли Горбачова Вікторія – учениця 10 класу та Маркелова Марія – учениця 11 класу.

Для учасників конкурс став уроком життя, де панувала особлива атмосфера добра, довіри, людяності, взаємопідтримки та поваги. Всі думки і серця конкурсантів були налаштовані на вияв кращих рис людини через творче суперництво.

Конкурс дав змогу відкрити нові грані в особистості кожного учасника. І все це завдяки грамотному наставництву керівників наукових робіт: директора школи, вчителя історії Грицюк Лариси Анатоліївни та вчителя історії і правознавства Мороза Євгена Олександровича, наполегливій праці дівчат, які перечитали масу літератури, спілкувалися зі свідками тих подій і створили свої роботи на основі місцевого матеріалу.

Марія та Вікторія творчо і натхненно представили свої конкурсні роботи. Захопливо і емоційно сприйняли слухачі виступ Маркелової Марії «Голокост ромського народу». Горбачова Вікторія виважено і толерантно подала у своєму виступі «Голокост єврейського народу» історію страждань євреїв Миколаївщини.

Марія отримала І місце у своїй номінації, а Вікторія – ІІ місце.

Охоплює почуття гордості за нашу школу, коли вдивляєшся в очі дітей, які горять новими ідеями, а серця прагнуть нових звершень.

Вітаємо з перемогою наших зірочок. Ви – взірець для підростаючого покоління школярів. Так тримати!

Прес-центр Миколаївської школи № 29 

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

    1. Представят лживые кремлевские троли и не только представят но и преукрасят вместе с фронтмэном брехни - Димой Секелевым.

  1. "Аврам" , Вы хоть отдаленно представляете себе значение слова голокост ?
    "...Позвольте мне, как человеку, потерявшему родных во рвах Украины, напомнить вам одну очень простую вещь: Холокост – это когда ты не можешь увернуться от смерти просто в силу своего этнического происхождения. Когда ты погибаешь потому, что в тебе не та кровь".
    (Виталий Портников)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button