Происшествия

В Корабельному районі патрульні затримали Mercedes з підробними документами

За дві доби патрульні Миколаєва виявили три транспортні засобами з ознаками підробки

Так, 15 травня близько 12-ої на проспекті Богоявленському в Корабельному районі, за порушення ПДР, патрульні зупинили Mercedes-Benz S500. Під час перевірки документів у інспекторів викликало сумнів у своїй справжності свідоцтво про реєстрацію. При перевірці номеру кузова патрульні виявили його невідповідність зазначеному в документах, тож на місце вони викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції.

Наступного дня на вулиці Скороходова за порушення ПДР патрульні зупинили Audi A6. Цього разу також, під час перевірки документів, інспектори засумнівались у їх справжності. Адже у свідоцтві про реєстрацію було майже неможливо прочитати дрібні деталі тексту, та й не співпадав розмір документа. Під час звірки за наявними базами виявилось, що і дані в документі недостовірні. Тож патрульні доставили керманича разом із транспортним засобом до відділу поліції.

Цього ж дня, на проспекті Центральному, поблизу вулиці Декабристів, охоронці порядку зупинили Kawasaki – 22R — 250. І цього разу патрульні виявили явні ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію. Крім того, під час перевірки за базами, інспектори встановили, що державні номерні знаки транспортного засобу не відповідають його марці. Тож керманича та мотоцикл патрульні доставили до відділу поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button