ОбществоЭкономика

В Корабельному районі ремонтують тротуари і відновлюють вуличне освітлення

 

Під наглядом адміністрації Корабельного району розпочато улаштування тротуару по Об’їзній дорозі на ділянці від вул. Фруктової до вул. Єсеніна, загальною площею 781 м2.

Крім того, розпочато роботи з поточного ремонту тротуару у мкрн. Широка Балка по пр. Богоявленському на ділянці від будинку № 198 до вул. Літньої, загальною площею 350 м2.

 

 

Розпочато роботи з поточного ремонту мереж вуличного освітлення на території приватного сектору Корабельного району, а саме:

— вул.Генерала Попеля — на ділянці від вул.Лесі Українки до вул.Тінистої;
— вул.Національної гвардії (вул. Радянської Армії) — на ділянці від вул.Ольшанців до вул.Металургів;
— вул. Каштанова.

Закінчено роботи з поточного ремонту мережі вуличного освітлення по вул.Пшеніцина — на ділянці від вул.Січових Стрільців (вул.Латиських Стрільців) до вул.Гетьмана Мазепи (вул.Пархоменко).

Крім того, працівниками відділу комунального господарства та благоустрою проведено рейд по перевірці санітарного стану прибудинкових територій приватного сектору по вул.Янтарній, вул.Ударній, вул.Новобудівній.

За результатами рейду складено 3 адміністративних протокола за ст.152 КУпАП, повідомили у райадміністрації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Теперь по объездной будут ходить цигани, барыги,маки обдолбаные!!! По ровному тратуару, к класс

    1. А то они так не ходят) Вроде бы хреновый тротуар их останавливал... Нормально, может и до Ватутина дойдет, и до Янтарной, облагораживание р-на всегда хорошо. Работы непочатый край... Как по дорогам , так и по тротуарам.

  2. там бы еще ограничить скорость до 40 км, а то эти фуры сганяют с горки на огромной скорости и всякие полудурки носятся под 150 км. В прошлом году осенью сбили человека.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button