Общество

Учні школи № 49 привітали з Днем Перемоги ветеранів Корабельного району

Весна. Травень. Місяць пам’яті про Велику Перемогу. День Перемоги — найвеличніше історичне свято, в якому смуток втрат перекривається безмірною радістю, тріумфом свободи й миру! Учні Миколаївської загальноосвітньої школи № 49 привітали з Днем Перемоги ветеранів Корабельного району: Іванченко Ганну Миколаївну, Поннац Антоніну Петрівну.

У дружній атмосфері вони розповіли нам історію свого життя під час війни і в після воєнні роки. Гортаючи альбом з пожовклими фотографіями, ми дізналися багато вражаючих подробиць про найстрашніший час для всієї країни. На прощання ми сфотографувалися всі разом і побажали здоров’я ветеранам.

Ми щасливі, що нам вдалося поспілкуватися з учасниками Великої Вітчизняної війни, людьми, які внесли свій неоціненний внесок у Велику Перемогу. В наш час з кожним роком стає все менше і менше ветеранів, тому ми вважаємо, що такі зустрічі необхідні для виховання у молодого покоління почуття патріотизму і любові до Батьківщини.

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!

Сердечно вітаємо Вас зі святом Перемоги! Ми схиляємося перед мужністю всіх, хто пройшов жахи кровопролитної війни! Історія взаємин народів показує, яку силу представляє єдина воля людей в ім’я великої мети — Перемоги над нацизмом! Біль цілого покоління ми бачимо в очах учасників нехай давно минулої війни, але цей біль ніколи не вгамувати. Хотілося б, щоб світла пам’ять про події Великої Вітчизняної Війни, про фронтові дороги учасників бойових дій, залишилася б пам’яті внуків і правнуків, і не дозволила нам не любити життя. Ми бажаємо Вам здоров’я, миру, кохання і довгих років.

З Днем Перемоги всіх нас! Нехай буде мирним небо над усією планетою!

Учні МЗОШ № 49

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button