КультураОбщество

У Корабельному районі для школярів відбулася година-застереження «Чорнобиль не має минулого часу…»

26 квітня 1986 року чорний день в історії України. Це день, коли  Чорнобиль став відомий усьому людству. День, який став тією гранню, яка розділяє наше життя на до та після…

З нагоди 30-річчя катастрофи на Чорнобильській АЕС,  26 квітня 2016 року в дитячій бібліотеці №8 для учнів 8-х класів гімназії №3 та МЗОШ №33 відбулася година-застереження «Чорнобиль не має минулого часу…»

Цей захід був підготовлений та проведений бібліотекарем першої категорії відділу довідкових та інформаційних послуг Гавриш Надією Володимирівною.

 

Хай цей скорботний день стане ще й Днем об’єднання людства перед загрозою самознищення, Днем надії на спасіння. Урятований світ – найкраща пам’ять тим, хто загинув у Чорнобильському пеклі –  такою  була провідна думка організатора і ведучої заходу. Виступ супроводжувався фото-слайдами та відео-роликом. Тематична книжкова виставка, де була представлена різноманітна науково-пізнавальна, історична, публіцистична та художня література, ознайомила присутніх з хронікою подій, що стались на Чорнобильській атомній станції.

Час пролетів непомітно у живому, сповненому емоцій, творчому спілкуванні, але учні не поспішали розходитися: оглядали виставку, фотографувалися… Ніхто не залишився байдужим…

Гавриш Надія Володимирівна

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button