ОбществоПроисшествия

Миколаївська поліція шукає постраждалих від шахрайської групи псевдо-ріелторів та роботодавців

 

Слідчим управлінням ГУНП в Миколаївській області розслідується кримінальне провадження, розпочате за ознаками ч.4 ст.190 КК України «Шахрайство».

За попередніми даними, від незаконних дій злочинної групи, яку очолював громадянин сусідньої держави, понесли матеріальні та моральні збитки понад 300 людей, — повідомили в Слідчому управлінні ГУНП в Миколаївській області.

Правоохоронці вкотре звертаються до всіх потерпілих від шахрайських дій псевдо-ріелторів та роботодавців, які шляхом обману заволодівали грошовими коштами громадян з використанням реквізитів наступних підприємств: ТОВ «Мієль 2014», ТОВ «Інтекскомпані», ТОВ «Босфорплюс 2014», ТОВ «Інмарс 2014», ФОП «Попович Т.В.», ТОВ «Стройіндустріякомпані» та ПП «Арбат».

Громадяни, які стали жертвами зазначених шахраїв, можуть звернутися та повідомити про вчинення відносно них злочину за номерами телефонів: (0512) 49-89-31, 49-89-34, або за адресою м. Миколаїв, вул.Спаська, 12 (адміністративна будівля Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button