Общество

Кампанія декларування доходів, одержаних протягом 2015 року, триває!

З початку 2016 року до 14 квітня громадяни Корабельного району подали 291 декларацію про майновий стан та доходи, отримані в 2015 році, з них 108 декларацій подані з метою отримання податкової знижки.

У взаємодії фіскальних органів з платниками пріоритетними залишаються добровільність декларування доходів, взаєморозуміння, а також можливість «спілкування» за допомогою засобів електронного зв’язку, адже світовий досвід запровадження електронної податкової звітності показує всі переваги та ефективність цього виду вдосконалення адміністрування податків та підвищення ефективності роботи всієї податкової системи.

Для спрощення процедури подання декларації, в органах ДФС функціонує сервіс «Декларування он-лайн», який знаходиться на веб — порталі Державної фіскальної служби. Завдяки сервісу, в системі реального часу, можна заповнити декларацію про майновий стан і доходи та додатки до неї. Така заповнена звітність зберігається у файл для направлення до податкового органу або друку.

Сервіс «Декларування он-лайн» значно спрощує процес декларування громадянами своїх доходів. Все, що потрібно для електронного звітування це наявність спеціального програмного забезпечення і електронного ключа цифрового підпису.

Корабельна ДПІ вдячна першим декларантам і закликає громадян бути активнішими й свідомими обов’язку декларувати власні доходи.

Для комфортного декларування під час кампанії декларування протягом січня-квітня 2016 року центри обслуговування платників податків функціонують за подовженим режимом роботи (з понеділка по четвер з 9 год 00 хв. до 19 год 00 хв, у п’ятницю з 9 год 00 хв. до 18 год 00 хв., у суботу з 09 год 00 хв. до 16 год 00 хв.).

Отримати консультації з питань декларування можна у Центрі обслуговування платників податків ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва за адресою: вул. Артема, буд. 1А, або за телефонами: 64-09-50, 64-07-30, 64-07-31, 64-07-34.

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button