Происшествия

В покинутому домі на вул. Фонтанній затримали наркомана, який грів "каву" у ложці на вогнищі

Під час пішого патрулювання Корабельного району Миколаєва 20 квітня близько 15:30 інспектори зайшли на вулицю Фонтанну та почали оглядати покинуті домоволодіння. В одному з них патрульні виявили чоловіка, який грів ложку з речовиною коричневого кольору.

На всі питання патрульних він спокійно відповів, що розвів вогнище аби спалити медичні шприци, які повсюди розкидані, щоб діти не поранилися, коли граються. В ложці з його слів він вирішив підігріти собі трохи кави.

На місце правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції, а ті в присутності двох свідків вилучили шприц та невідому речовину.

Кількома годинами раніше на вул. Маячній патрульні зупинили чоловіка, який під час ходи ледь не падав. Під час поверхневого огляду в нього виявили медичний шприц.

На місце викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції, які вилучили шприц з речовиною бурого кольору, повідомила патрульна поліція.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

    1. Давно пора государству использовать опыт всех передовых стран - легализировать и контролировать. Мы должны жить в цивилизованном государстве:
      Со всех точек зрения, даже с медицинской точки зрения гораздо лучше допустить к употреблению производные конопли, чем алкоголь и табак. Тем более, что во многих странах легализованы наркотики:

      Австралия

      Аргентина

      Бельгия

      Великобритания

      Германия

      Канада

      Мексика

      Нидерланды

      США

      Чехия

      Швейцария

      Христиания

      Люксембург

      Испания

      Португалия

      Ямайка

      и мн. др.

      Исчезнет коррупция.
      Наполнится бюджет.
      Милиция и бандиты перестанут крышевать сверхдоходный теневой бизнес.
      Привлечёт иностранных туристов.
      Общество станет честнее.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button