Экономика

119 підприємців Корабельного району в першому кварталі 2016 року виявили бажання стати платниками єдиного податку

Надання адміністративних послуг є одним з найважливіших завдань у взаємовідносинах податкових органів Державної фіскальної служби з платниками податків.

Протягом січня-березня 2016 року Центром обслуговування платників ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у  Миколаївській області було надано 760 адміністративних послуг.

У зазначеному періоді видано 616 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної фіскальної служби України  отримало 32 платники.

За реєстрацією реєстраторів розрахункових операцій,  книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок до центру обслуговування звернулося  96 суб’єктів підприємницької діяльності.

Стати платниками єдиного податку виявили бажання 119 суб`єктів підприємницької діяльності, 128 послуг з реєстрації  книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платників єдиного податку.

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button