Экономика

В СМП «Октябрьск» ліквідували умовну пожежу на морському буксирі «Витязь»

У п’ятницю, 15 квітня 2016 року, на морському буксирі «Витязь» біля причалу СМП «Октябрьск» проведені навчання за темою: «Ліквідація надзвичайної ситуації (гасіння умовної пожежі, рятування членів екіпажу) на морському буксирі «Витязь».

При отриманні 1-ї ввідної: «Пожежа в машинному відділені» — команда судна діяла згідно з судновим розкладом за тривогами та планом пожежогасіння. Викликавши допомогу, чергова вахта приступила до ліквідації пожежі і виконання заходів по забезпеченню живучості судна, — повідомляє прес-служба СМП.

За планом навчань до місця пригоди прибув черговий караул пожежної частини СПТБ філії «Октябрьск» ДП «АМПУ» та аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ГУ ДСНС України у Миколаївській області, які провели розгортання протипожежних та рятувальних засобів і приступили до ліквідації умовної пожежі.

Особовий склад діяв за планом, команди виконувалися вчасно. Впродовж навчань надавалась оперативна інформація та підтримувався радіозв’язок.

На 2-у ввідну: «Знепритомнів пожежний» — впевнено діяли старший фельдшер та сестра медична пункту охорони здоров’я ДП «СМП «Октябрьск», а також медична сестра Аварійно рятувального загону спеціального призначення. Допомогу надано своєчасно та кваліфіковано.

Проведеним спільним тренуванням встановлено, що особовий склад усіх задіяних за планом служб завдання виконав, відпрацьовані взаємодії серед підрозділів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button