ОбществоСпорт

Хлопці Вищого професійного училища суднобудування – найкращі футболісти серед учнів Миколаївських ПТНЗ

З 05 по 07 квітня 2016 року в м.Миколаєві проходили змагання з міні-футболу серед учнів професійно-технічних навчальних закладів. Вище професійне училище суднобудування (ВПУС),  розташоване в Корабельному районі, представляла команда у складі:

Кочнєв Андрій, Висоцький Павло, Вільченко Владислав (учні 521 групи), Кузьмічов Ігор (учень 191 групи), Волошин Олександр, Ручка Владислав (учні 171 групи), Беженар Денис, Рехлінський Михайло (131 група), Волошин Артем (3 група).

Про це повідомили у керівництві ВПУС.

«Наші хлопці стали кращими в своїй групі, отримавши перемогу над командами Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг (7:1), ДНЗ «Вище професійне училище №7 м. Миколаїв» (10:0) та Миколаївського професійного ліцею (8:2). Ця перемога вивела нашу команду у фінал гри, де вона зустрілася з командою Вищого професійного училища №21.

 

У нелегкій боротьбі на полі стадіону ДЮСШ №3 наші хлопці отримали перемогу. Отже команда ВПУС стала найкращою по футболу і отримала за кількістю балів ІІ місце в обласній спартакіаді», — йдеться в повідомленні.

Колектив Вищогое професійного  училища суднобудування вітає хлопців та їх наставників Мезінова Миколу Павловича та Фефелова Дмитра Володимировича з перемогою і бажає успіху у наступних змаганнях.

Нагадаємо, ми писали:
О «самородках» из профучилищ. Городская спартакиада по футболу — 2014 (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

13 комментариев

  1. У нас в училище всегда спорт был на первом месте. Кстати нынешний нападающий МФК "Николаев" Валерий Сторублевцев - наш выпускник! Приглашаем всех, кто любит спорт, к нам учиться!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button