Общество

Школярі побували в Корабельному відділі поліції

Правоохоронці Корабельного, Вознесенського відділів та Миколаївського і Казанківського відділень поліції розповіли підліткам про свої функціональні обов’язки, ознайомили їх з історією підрозділів та продемонстрували спецзасоби, що застосовуються у повсякденній службовій діяльності.

Діти приміряли бронежилети, спробували користуватися спецзасобами та фотографувалися на пам’ять, — повідомили у відділі комунікації ГУНП в Миколаївській області.

Чимало часу було приділено й профілактиці. Правоохоронці роз’яснили підліткам, що таке правопорушення, вік, з якого неповнолітні можуть бути притягнуті до відповідальності, та наслідки порушення адміністративного та кримінального законодавства. Нагадали юним гостям і про правила поведінки на вулиці та в побуті, наголосивши на негативному впливу алкоголю та тютюну на молодий організм.

Також поліцейські проінформували, як діяти у разі виникнення небезпеки, акцентувавши увагу на темі насильства серед однолітків. Правоохоронці роз’яснили про можливі наслідки жорстокого поводження із оточуючими, нагадали школярам про їх права та обов’язки, а також проінформували, куди вони можуть звертатися у разі вчинення відносно них або членів їх сім’ї протиправних дій.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button