Общество

Під час командно-штабного навчанння керівництво Корабельного району вчилося реагувати на підтоплення

З метою підвищення ефективності системи запобігання та реагування на надзвичайні ситуації 6 квітня на базі Корабельного району м. Миколаєва проведено командно-штабне навчання за темою «Дії органів управління і сил ЦЗ у разі загрози та ліквідації наслідків повені та підтоплення окремих ділянок району».

Про це повідомили в адміністрації Корабельного району.

Основною метою командно-штабного навчання було відпрацювання практичних навичок органів управління адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради з прийняття рішень щодо оперативного реагування на зміну обстановки, захист населення та організації всебічного забезпечення заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, у тому числі пов’язаних з підтопленням.

mns1

mns2

mns3

У ході командно-штабного навчання відпрацьовано 3 ввідні, 2 з яких підлягали практичному відпрацюванню.

mns5

Навчання дало змогу визначити реальний рівень готовності органів управління адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Миколаївської міської ланки Миколаївської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту України до реагування на можливі надзвичайні ситуації природного характеру.

За результатами проведення командно-штабного навчання оцінка стану підготовки органів управління адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Миколаївської міської ланки Миколаївської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту України до виконання дій за призначенням визначена як «Достатній рівень».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button