Экономика

Про податкові новації - з перших вуст

25 лютого 2015 року у ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області відбувся семінар для бухгалтерсько-фінансових служб суб’єктів господарювання агропромислового комплексу.

Відкрила семінар в.о. начальника ДПІ Шапотюк О.М., яка, зокрема, зазначила, що саме такі заходи є найкращим способом доведення до відома платників актуальної податкової інформації.

“Завдяки тому, що наші семінари проходять в режимі діалогу, ми дізнаємось від платників про нагальні проблемні питання, надаємо необхідні роз’яснення”, — зазначила Ольга Михайлівна.

Вона подякувала платникам за сумлінну сплату податків і стабільне наповнення бюджетів всіх рівнів, завдяки якому в нашому місті виконуються важливі соціально-економічні програми.

Під час семінару було розглянуто питання застосування норм Податкового кодексу України в частині оподаткування єдиним податком четвертої групи суб’єктів господарювання агропромислового комплексу; податку на землю, орендної плати за землю; спеціального режиму оподаткування сільськогосподарських підприємств податком на додану вартість; новацій в системі електронного адміністрування податку на додану вартість сільськогосподарських підприємств; порядку заповнення та подання податкової звітності з податку на додану вартість.

Відповівши на всі запитання, податківці наголосили на тому, що для забезпечення дієвого діалогу з платниками податків в інспекції працює ЦОПП. Вдосконалення роботи у цьому напрямку сьогодні продовжується. Тож, податківці чекають на конструктивні побажання та пропозиції платників.

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button