Культура

Найактивніші читачі Корабельного району отримали подарунки - книжки (Відео)

Розвиток внутрішнього світу людини неможливий без читання і шанобливого ставлення до книги. Про важливість читання для дітей знають і мами, і вчителі. І чим би не був дитячий інтерес, вони завжди можуть знайти море інформації в книгах.

Книга полегшує життя, по-дружньому допомогає розібратися у плутанині думок, почуттів, подій, вона вчить нас поважати людину і самих себе, вона надихає розум і серце почуттям любові до світу, до людини.

У бібліотеці для дітей №8 (пр. Корабелів, 12), у відділі книгообміну та сімейного читання, закінчилась Зимова акція — 2016 «Активному читачу — книга у подарунок» для читачів 1-х – 4-х класів, яка тривала три зимових місяці.

Для всіх читачів відділу, які брали участь у зимовій акції, була представлена книжкова виставка-панорама «Книжкова Диво-ковзанка», на якій герої книг опинились на ковзанці і, одягнувши ковзани, пропонували читачам прочитати «свою» книгу.

У акції брали участь всі учні 3-В класу (вчитель — Шарабріна Олена Олександрівна) МЗОШ №1. П’ять переможців із класу, які прочитали найбільше книг, отримали в нагороду подарунки – цікаві книги.

Перше місце зайняли Грицько Максим та Кудрін Микита, друге — Кругліков Микита, третє – Кривонос Марк та Тейлор Данило.

Бібліотекарі відділу Полковниченко Лілія Георгіївна та Дончевський Олександр Олександрович нагородили переможців та всіх учнів медалями та статуетками із логотипом акції — ковзанами.

Вітаємо переможців акції та всіх учасників, дякуємо всім читачам за активне читання.

Книги мають особливу чарівність; книги дають нам насолоду: вони розмовляють із нами, дають нам добрі поради, вони стають живими друзями для нас. Читайте! І нехай у вашому житті не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоч однієї сторінки з нової книги!

Лілія Полковниченко,
провідний бібліотекар відділу книгообміну та
сімейного читання 
бібліотеки для дітей №8

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button