Экономика

На "Задовільно". В адміністрації СМП «Октябрськ» перевірили виконання умов колективного договору

На минулому тижні в адміністрації СМП «Октябрськ» відбулася профспілкова конференція, присвячена виконанню колективного договору між адміністрацією СМП «Октябрськ»
та профспілковим комітетом.

Про це повідомила прес-служба адміністрації спецморпорту
«Октябрьск».

Основними доповідачами на конференції були: начальник адміністрації — Андрій Єгоров, голова профспілки — Олександр Калошин, начальник служби охорони праці — Олег Панченко, а також голова ревізійної комісії профспілки СМП «Октябрськ» — Віталій Малюк.

виступ Олександра Калошина

Андрій Єгоров відзвітував перед портовиками щодо виконання наступних розділів колективного договору: «Нормування і оплата праці», «Режим праці і відпочинку», «Соціальні гарантії і компенсації». Зауважень і заперечень за даними розділами не послідувало і роботу з даних питань визнали «задовільною».

Голова ревізійної комісії профспілки СМП «Октябрськ» Віталій Малюк повідомив про проведену перевірку в частині відрахувань до державних фондів, нарахування матеріальної допомоги, заробітної плати, відряджень і інших витрат. Зауважень виявлено не було.

На завершення Олександр Калошин наголосив у своєму виступі, що пріоритетним напрямком роботи профспілки є соціально-економічна підтримка працівників, культурно-масова, оздоровча та фізкультурно-спортивна робота.

Джерело: www.uspa.gov.ua

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button