Происшествия

Миколаївські ділки намагались експортувати військове обладнання до Росії

У Миколаєві Служба безпеки України спільно з митницею попередила спробу експорту до Російській Федерації агрегатів, призначених для кораблів військово-морського флоту та прикордонної служби ФСБ РФ.

Про це повідомила прес-група Управління СБ України в Миколаївській області.

«Директор одного з приватних підприємств намагався переправити до Владивостока обладнання, що відповідно до урядової постанови включено до списку товарів військового призначення.

Для уникнення проходження дозвільної процедури державного експортного контролю ділок надав митниці завідомо неправдиві відомості щодо функціонального використання агрегатів», — зазначили в СБУ.

Слідчим відділом Управління СБУ в Миколаївській області відкрито кримінальне провадження за фактом порушення встановленого порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю (ч. 1 ст. 333 КК України)

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. это нормальная ситуация для Украины, например тут на сайте тусуется иуда "слесарь НГЗ", он с успехом укрепляет Российскую экономику и тут же поливает Россию грязью, это просто рагульская натура, натура предателя истинного сепара.

  2. "Україна не руйнується. Україна- зміцнюється.
    Скидайте ваші московські рожеві окуляри. Ласкаво прошу бачити правду. Так, нам зараз важко. Але, ніколи ми ще не були такі сильні, як зараз. Вороги казяться? Правильно роблять".

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button