ОбществоЭкономика

До уваги платників податків! Реорганізація: ДПІ у Корабельному приєднують до ДПІ у Ленінському районі Миколаєва

З метою реалізації п.2 постанови Кабінету Міністрів України від 04 листопада 2015 року №892 «Деякі питання територіальних органів Державної фіскальної служби», керуючись пунктом 7 Положення про Державну фіскальну службу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 травня 2014 року №236, Порядку здійснення заходів, пов’язаних з утворенням, реорганізацією або ліквідацією міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2011 року №1074, та на виконання вимог наказу ДФС України від 24 лютого 2016 року №168 «Про реорганізацію деяких територіальних органів ДФС у Миколаївській області» розпочато процедуру реорганізації ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області (код за ЄДРПОУ 39551947, індекс 54052, м. Миколаїв, вул. Артема, 1А) шляхом приєднання до ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області.

Висування кредиторами своїх вимог будуть прийматися протягом двомісячного терміну з дня опублікування повідомлення рішення щодо припинення юридичної особи – Державної податкової інспекції у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області. Дата публікації – 15 березня 2016 року.

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Адрес: Украина, Николаевская обл., индекс: 54028 , г. Николаев, ул. Гмырева, 1/1

    Очень весело ездить так далеко!
    А платильщиков даже не спросили....

  2. Это уже было. Потом вернули все обратно. Никуда мы не ездили. Сюда же ходили, только на отчетах писали ни ДПІ Корабельного району, а ДПІ Ленінського... может и в этот раз так будет.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button