Общество

Апеляційний суд повернув чергову земельну ділянку на "Маяку" до комунальної власності

Сьогодні, 17 березня, колегія суддів Апеляційного суду у складі головуючої Царюк Л.М., суддів Козаченка В.І. та Мулигіної О.Я. розглянули апеляційну скаргу відповідача Чумак А.М. на рішення Корабельного районного суду м. Миколаєва від 04 вересня 2015 року у цивільній  справі за позовом прокурора Корабельного району м. Миколаєва в інтересах держави в особі Миколаївської обласної державної адміністрації, державного підприємства «Миколаївське лісове господарство» до Миколаївської міської ради, Парнюка В.І., Чумак А.М. про визнання незаконними та скасування пунктів рішень Миколаївської міськради, визнання недійсним державного акту про право власності на земельну ділянку, скасування запису про право власності на земельну ділянку, договору купівлі-продажу та повернення земельної ділянки.

У судове засідання з’явилися громадські активісти, які активно підтримують позицію однієї сторони у справі – прокуратури, яка позивається до суду задля повернення земельних ділянок урочища Жовтневе, так званого «Маяк», у комунальну власність міста.

Заслухавши всіх учасників процесу, вивчивши матеріали справи та об’єктивно дослідивши доводи апеляційної скарги, колегія суддів судової палати у цивільних справах апеляційну скаргу Чумак А.М. відхилила, а рішення  Корабельного районного суду м. Миколаєва від 04 вересня 2015 року залишила без зміни. Про це  у відкритому судовому засіданні головуючою оголошено вступну та резолютивну частин ухвали. З повною ухвалою апеляційного суду, постановленою  у вказаному провадженні,  після її виготовлення можна буде ознайомитися у Єдиному Державному Реєстрі судових рішень, — повідомляє прес-служба суду.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button