Экономика

Більше 50 млн грн надійшло до бюджетів всіх рівнів від платників Жовтневщини з початку 2016 року

Жовтнева ОДПІ Головного управління ДФС у Миколаївській області інформує про результати роботи із забезпечення надходжень до бюджетів всіх рівнів за січень-лютий 2016 року.

За два місяці поточного року до державного бюджету Жовтневого району надійшло 25 мільйонів 684 тисячі гривень.  А саме, 14,5 млн. грн. податку на додану вартість, 4,8 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, 2,4 млн. грн. військового збору, 1,3 млн. грн. податку на прибуток, 1,0 млн. грн. екологічного податку, 0,9 млн. грн. рентної плати за спеціальне використання води та 0.8 млн. грн. інших платежів. Загалом до державного бюджету спрямовано податкових платежів на 14,4 млн. грн. або 127,8 %  більше від запланованих показників.

До місцевого бюджету Жовтневого району платниками сплачено 24 мільйони 764 тисячі гривень, що на 3,3 млн. грн. або 15,2 % більше від очікуємих платежів. Зокрема, надійшло 14,3 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, 4,0 млн. грн. екологічного податку,  2,2 млн. грн. єдиного податку (0,5 млн. грн. єдиного податку з сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільськогосподарського товаровиробництва за попередній податковий (звітний) рік дорівнює або перевищує 75 відсотків та 1,7 млн. грн. єдиного податку з фізичних та юридичних осіб платників єдиного податку І-ІІІ групи), 2,0 млн. грн.  плати за землю, 1,0 млн. грн. акцизного податку, 0,9 млн. грн. рентної плати за спеціальне використання води та 0,4 млн. грн. інших платежів.

Загалом протягом січня — лютого 2016 року до бюджетів всіх рівнів мобілізовано 50 мільйонів 448 тисяч гривень податків і зборів, що майже вдвічі більше обсягу надходжень минулорічного періоду.

Також, з початку року платниками єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування Жовтневого району сплачено 8 мільйонів 565 тисяч гривень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button