Культура

Родинні свята та майстер-класи для школярів Корабельного району пройшли у бібліотеці для дітей №8 (Відео)

«Прийшла весна —
Зраділа мама! 
Вона сама, як весна. 
І весна, як мама: 
Лагідна, добра, 
Ласкава і тепла! 
А мамина усмішка
Сонечко з неба! 
Прекрасна, як весна, 
Мама-красна»

В цю чудову пору, коли настає весна і на вулицях з’являються перші весняні квіти, коли в кожному домі, в селі і в місті відзначається велике свято Міжнародного жіночого дня, ми вшановуємо жінку — матір, бабусю, сестричку — всіх жінок на землі.

У бібліотеці для дітей №8, у відділі книгообміну та сімейного читання, учні 1-х – 4-х класів шкіл Корабельного району вітали зі святом своїх матусь, бабусь та дівчаток-однокласниць.


Подарунки, які вони виготовили своїми руками на майстер-класах, що проходили у бібліотеці заздалегідь, дуже сподобались мамам та бабусям.

Мама… Це прекрасне слово, яке промовляє дитина першим у своєму житті. Воно звучить на всіх мовах однаково ніжно. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. У мами найдобріші і найласкавіші руки. У мами найвірніше і найчуйніше серце – в ньому ніколи не згасає любов.

«Хто розкаже мені казку,
Хто щедрішій всіх на ласку?
Ти, матусю, наймиліша,
В цілім світі – найрідніша!»

Родинні свята, присвячені 8 Березня, бібліотекарі відділу Полковниченко Лілія Георгіївна та Дончевський Олександр Олександрович підготували та провели для родин МЗОШ №1 (1-А, 3-В класів), МЗОШ №54 (1-Г класу), МЗОШ №49 (4-го класу). Майстер-класи «Подарунок для моєї матусі» — для МЗОШ №1 (1-А, 1-В, 2-В клаів), МЗОШ №54 (1-Г класу), МЗОШ №49 (4-го класу).

Чудові весняні свята… Своїм чарівним жінкам – любим матусям та дорогим бабусям діти розповідали вірші, співали гарні пісні, танцювали, показували вистави.

Сподобались всім ігри та конкурси: «Чарівна доріжка», «Рибалка», «Книжкові пазли». Цікавим був конкурс для татусів, що були присутні теж на святах, треба було правильно відповісти на запитання про себе і свою дитину: «Чи любить ваша дитина манну кашу?», «Чи миє тато посуд?», «Чи застеляє дитина вранці своє ліжко?», «Чи читає татусь на ніч казку своїй дитині?»

А також сподобалась театралізована гра-імпровізація, яка називалась «Пробудження весни». Діти виконували ролі хмаринок, першого дощика, весняних струмочків, соловейків, перших, прокинувшихся квітів…

«Весна-чарівниця,
Неначе цариця,
Наказ свій послала,
Щоб краса вставала.
Всі квіти весняні,
Веселі, кохані,
Од сну зимового —
До сонця ясного!»

За матеріалами працівників відділу книгообміну
та сімейного читання бібліотеки для дітей №8

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Треба вчити мову, якщо ти тут живеш, а не вимагати "гаварите па-русски". Може ще у Франції будеш вимагати таке від французів.

    1. Проковтни соплі та слухай мовчки, відповідати не обов,язково, нічого путнього не скажеш.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button