Культура

Вихованка ДЦ Корабельного району вперше стане за трибуну Малої академії наук з власними дослідженнями

12 лютого на захисті наукових робіт у Миколаївському територіальному відділенні Малої академії наук (секція журналістики), що відбувся в Інституті історії, політології та права (МНУ ім. В.О.Сухомлинського) майбутні акули пера переконливо продемонстрували глибокі знання з основ МАС-медіа та показали розуміння наукових підвалин і принципів будови джерел масової інформації.

Якщо подивитись на цю подію з практичної точки зору, то цей факт свідчить про те, що майбутня четверта влада країни, котра прийде до редакцій газет і журналів (дехто вже прийшов), очолить Інтернет-журналістику, відкриє власні ЗМІ, буде якісною та фаховою, цікавою та корисною для суспільства.

Наступного року за трибуну з власними досідженнями вперше стане представниця ДЦ Корабельного району Дарина Рядченко (гурток «Школа журналістики). Таким чином, Дитячий Центр Корабельного району також долучився до навчання в МАН. Тема, обрана для дослідження, зорієнтована на вивчення того, як в Україні задовольняються потреби дітей з особливими можливостями у засобах масової інформації, що відповідають їх віку та соціальній адаптації.

Марія Полупанова,
керівник гуртка «Школа журналістики»
ДЦ Корабельного району м. Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button