КультураОбщество

«Сходинки у книжкове королівство» створені для малечі Корабельного району (Відео)

19 лютого відбулася презентація книжкової виставки-інстоляції для читачів відділу книгообміну та сімейного читання бібліотеки для дітей №8 під назвою «Сходинки у книжкове королівство».
Автор виставки — провідний бібліотекар відділу
Лілія Полковниченко.

Щоб стати справжнім читачем, кожна дитина проходить п’ять сходинок, які представлені на книжковій виставці: «Сходинка – колисанка», «Сходинка – казка», «Сходинка – абетка», «Сходинка – читанка» та «Сходинка – енциклопедія».

Виставка-інстоляція з елементами гри надає змогу читачам не тільки прочитати книги, але й пограти. Прямо на полицях виставки серед книг є і справжня маленька колисанка, і справжні корони короля і королівни, і маски казкових героїв, і абетки-пазли, і кубики з літерами українського алфавіту. Серед книг: читанки, українські та зарубіжні казки, всілякі абетки, книжки з колисковими піснями, різні цікаві енциклопедії.

IMG 3607 новый размер

IMG 3634 новый размер

Виставка створена для читачів 6-10 років. Читачі відділу – учні 1-х – 4-х класів отримали задоволення, намагаючись пройти належні їм сходинки, читаючи книги, граючи, уявивши себе королями та королівнами Книжкового королівства.

IMG 3669 новый размер

IMG 3682 новый размер

Раз, два, три, чотири, п’ять!
Ви навчилися читать?!
Може да, а може й ні,
Кожну сходинку пройди,
В світ чудовий попади!

Відділ книгообміну та сімейного читання бібліотеки для дітей №8aa9bc5362ecc8e81688a0f2ee55e7e15_XL (1)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button