Без рубрикиСуспільство

Одразу кількох новонароджених підключили до приладів, які привезли активісти БФ «Серце до Серця»

Активісти благодійного фонду «Серце до Серця» передали до Миколаївської обласної дитячої лікарні від імені фонду медичне обладнання – три шприцеві інфузійні насоси, які забезпечують надточне дозування лікарських засобів новонародженим (насоси виробляє Київський підрозділ німецького підприємства BBraun).

Серед іншого обладнання лікарня також отримала 275 штук приців перфузору 50 мл з голкою для забору медикаментів. Лікування дітей області цим обладнанням здійснюватиметься безкоштовно, наголосили у БФ «Серце до Серця».

3

5

«У реанімації новонароджених сьогодні 12 місць, а дітей, які потребують лікування, — 15, деяких переводять до інших відділень… До приладів, які ми привезли, одразу підключили кілька дітей. Такі насоси потрібні від 3 штук на 1 дитину. Дивилася на них, вони такі маленькі, беззахисні, лежать під тими апаратами… Мені дуже хочеться, щоб ці маленькі серця ніколи не страждали і швидше одужували!», — каже представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця» у Миколаївській обл. Юлія Шарапова.

1

4

Збирання коштів на придбання медичного обладнання благодійний фонд «Серце до Серця» проводив протягом квітня минулого року. У ході цієї акції миколаївці пожертвували 76 847 тис. гривень , і з цим показником посіли 11 місце в Україні. Наступне збирання коштів благодійники проведуть з 4 до 24 квітня 2016 року.

2

Кожен, хто захоче приєднатися до нової акції, може заповнити форму на сайті:
https://docs.google.com/forms/d/1h6OOweBZsj_gMLxOeYILUrJYhbK42E1s-lgIs2cHK1w/viewform?edit_requested=true

Джерело: inshe.tv

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button