Без рубрикиСуспільство

У СМП "Октябрськ" пройшов перший форум Молодіжної організації морських портів України

19 лютого у спеціалізованому морпорті “Октябрьськ” пройшов перший форум Молодіжної організації морпортів України.

На форумі взяли участь мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, голова облради Вікторія Москаленко, керівництво КП «Адміністрація морських портів України», лідери молодіжних організацій у морпортах.

IMG 7160

IMG 7138

Виступаючи, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич сказав:

– Я закликаю молодих людей бути відповідальними у своїй діяльності, відповідальними перед своїм колективом, перед міською громадою. Тут зібралося багато молодих та розумних людей. Надіюсь, ви, дорогі друзі, внесете нові ідеї, нові проекти та запропонуєте їх реалізацію «Адміністрації морських портів України». Для мене, як для міського голови, дуже важливо, щоб у Миколаєві розвивався як бізнес, так і інфраструктура. Порті для нас – це добрий інструмент для розвитку міста. Своєї години адмірал Глазенап зробив ставку на портову інфраструктуру. Це дало поштовх розвитку Миколаєва. Зараз у нас є такі самі шанси дати новий імпульс для розвитку нашого міста як транспортно-логістичного хаба. Звичайно, для досягнення цієї мети треба багато попрацювати. При цьому необхідно думати не лише про кількість вантажу, який буде перевалений стивідорними компаніями, нашими портами, а й про інфраструктуру міста.

IMG 7192

Під час форуму було підписано Меморандум про співпрацю між Молодіжною організацією морських портів України та Молодіжною колегією при Миколаївській облдержадміністрації. Крім того, молодіжний актив морських портів обговорив план заходів Молодіжної організації морських портів України на 2016 рік та презентував свої ініціативи – повідомляють у міськраді .

Відзначимо:  10 лютого 2016 року «СМП «Октябрськ» святкував “золотий” ювілей .

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button