Без рубрикиСуспільство

У Миколаєві у 2015 році відбулося 42 нещасні випадки на виробництві. Один із смертельних випадків - на МГЗ

19 лютого у міськвиконкомі відбулося засідання міського координаційного комітету з безпечної життєдіяльності населення.

Головував на засіданні Євген Шевченко (заступник міського голови, голова координаційного комітету з безпечної життєдіяльності населення).

Зі вступним словом виступив Сергій Бондаренко, директор департаменту праці та соціальної захисту населення Миколаївської міської ради. До розгляду було представлено питання стану виробничого, невиробничого травматизму та атестації робочих місць за 2015 рік.

Протягом 2015р. у місті під час виконання трудових обов’язків відбулося 42 нещасні випадки, що на 1 випадок менше у порівнянні з 2014 року (43 випадки), з них 2 випадки зі смертельним наслідком (на 3 менше, ніж у 2014 році). Групових випадків не було (у 2014 році сталося 4 групові нещасні випадки, під час яких постраждало 9 осіб).

Смертельні випадки сталися у серпні 2015р. у ТОВ «СК Нікмет-Термінал» з докером-механізатором та в жовтні на підприємстві ТОВ «Миколаївський глиноземний завод» з капітаном – змінним механіком буксиру «Очаків».

Смертельна НП на НГЗ: у ДБМП загинув капітан буксира

Були розглянуті питання про роботу відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та ПЗ України в м. Миколаїв щодо проведення профілактичних заходів, спрямованих на запобігання несчастним випадкам на виробництві, професійним захворюванням, та про стан забезпечення пожежної та техногенної безпеки об’єктів житлового фонду та попередження загибелі людей на них у м. Миколаєві в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.

Про це повідомили у  Департаменти праці та соціальної захисту населення Миколаївської міської ради.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button