Без рубрикиСуспільство

«Я била на всі дзвони», - вдова вбитого миколаївського бізнесмена про те, що їм погрожували і стежили за ними

Нагадаємо: вдова вбитого 10 лютого миколаївського бізнесмена Петра Барашковського, громадська активістка Юлія Міскевич стверджує, що до вбивства їй та її чоловікові загрожували, а також за ними стежили. Про це вона писала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Юлія Міскевич: “Та людина, яка
стріляв йому в спину, – просто виконавець”

Міскевич заявила, що підозрює у вбивстві її чоловіка кримінального авторитету Михайла Тітова, відомого у Миколаєві під прізвисько “Мультик”.

– Головна дійова особа-це Михайло Тітов на прізвисько «мультик». Це черговий злочин, який залишиться нерозкритим. Бо керівництво вже поліції (а це той самий склад, що й був у міліції), абсолютно не здатне розкривати подібні злочини. А не здатні саме тому, що вони породили цього Монстра, – Написала вона.

За її словами, вона неодноразово заявляла про погрози, які надходять на її родину.

– Але мене просто не чули. Я била на всі дзвони, але, мабуть, для когось гроші не пахнуть… Мене «великі боси міста» просто не хотіли чути… Тепер пожинайте свої плоди… – Додала Юлія.

Крім цього, в коментарі телеканалу «ICTV» Юлія Міскевич зазначила, що маршрут переміщення Петра Барашковського вбивця знав, бо стріляв йому в спину, чекаючи на його шлях додому з автостоянки.

– Так, його маршрут знали. За нами стежили три тижні, – Заявила вона.

Як повідомлялося, Петра Барашковського застрелили у дворі його будинку на вулиці Космонавтів увечері 10 лютого. Вбивця випустив у бізнесмена 11 куль, із них дещо були «контрольними на думку».

У поліції після того, що сталося, відкрили кримінальну справу за статтею «Умисне вбивство» і заявили, що у них вже є кілька версій скоєння злочину. Основна версія – помста за нібито причетність до розстрілу іншого бізнесмена – Анатолія Баталова, відомого у миколаївському кримінальному світі як «Тоха» , який був убитий у квітні 2012 року на вході до його піцерії «Челентано» на розі проспекту Леніна та вулиці Фалєєвської, – повідомляє Злочинності-Ні .

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button