Без рубрикиСуспільство

"Адреналіна сплески": у Корабельному районі пройшов 23-й Відкритий чемпіонат Миколаївської області "Юний Самурай" (Відео)

13 лютого у Корабельному районі міста Миколаєва (у приміщенні ФОКу по пр. Корабелів) пройшли змагання з Кіокушинкай Карате – 23-ий Відкритий чемпіонат Миколаївської області
«Юний Самурай» .

У турнірі взяли участь близько 250 спортсменів із різних регіонів України (в т.ч. з Тернополя, Дніпропетровська, Одеси, 7 команд із Миколаєва та інші).

Здебільшого учасниками змагань були діти, але цього дня проходили бої також серед юніорів.

EpfX3wj5GXc g5Y4V3f85NYlaH8YuCHY1E

zBnLy6dKcOQ

Турнір пройшов на високому рівні, градус загострення зашкалював, і було дуже цікаво. Було багато нокаутів та рівних важких боїв, у яких суддям важко доводилося виносити рішення, кому віддати перемогу.

Від Корабельного району Миколаєва на чемпіонаті виступав спортклуб « Ілля Муромець » – 11 спортсменів захищали честь клубу (хочеться відзначити, вкрай вдало). П’ять спортсменів ( Артамонов Данило, Дзеба Владислав, Лашко Данило, Гострик Іван, Кагіров Артем ) посіли 1-е місце, три спортсмени ( Кочуменко Іван, Кагіров Дмитро, Воїн Антон ) – 2-е місце і три бійці ( Онуфрієв Кирило, Ласинський Владислав ,
Артем’єв Віктор ) – 3-е місце.

-G7Ym3e2OSI

eK6bDnpgU7I

KgX6jE4W8OA

Yb9yAX9v7EQ

Долбілов Ігор , директор та тренер СК «Ілля Муромець», розповів:

«Ми дуже задоволені результатом, особисто я задоволений нашою роботою, тим, що мої бійці почали частіше закінчувати бої достроково (нокаутами-іпон), і дуже порадувало те, що в одній з ходових категорій (8-9 років до 30 кг) два мої бійця (Артамонов Данило та Кочуменко Іван), вибивши на своєму шляху до фіналу по 4 досить сильні суперники, зустрілися у фіналі один з одним.

XcI7We2iiRU wyo2G mFt7w

Загалом турніром задоволені, дякую організаторам. Але довго радіти ніколи – сезон у розпалі, робимо висновки та йдемо вперед. Всім ОС!

https://www.youtube.com/watch?v=06V6MKP0qQU

Зазначимо, що Ігоря Долбілова на 23-му Відкритому чемпіонаті Миколаївської області «Юний Самурай» нагородили грамотами за особливий внесок у розвиток Кіокушинкай Карате в області та грамотою як найкращого тренера.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button