Без рубрикиСуспільство

Продовження "болотного блокбастера": у Балабанівці можна потонути у калюжі (Відео)

Миколаївець Георгій Зань зняв відеоролик, на якому показав відсутність доріг у селищі Балабанівка, що на вулиці Пархоменко. Сюжет був опублікований на сторінці групи “Миколаївський рух” у соціальній мережі “Вконтакте”.

Мешканка Корабельного району зняла «болотний блокбастер» (Відео)

На ролику видно, що дорога по вул. Пархоменко не просто відсутня, вона більше нагадує суцільне болото, з калюжами по коліна. Завдяки автомобілям, на яких їздять жителі, з’явилися й «грязьові» колії, які створюють ще більше незручностей. Потрапляючи до Балабанівки, можна просто «потонути» – якщо не в калюжі, то в болоті точно.

https://www.youtube.com/watch?v=https://www.youtube.com/watch?v=nZ_hLaBbJgI

Незважаючи на те, що дощі в Миколаєві закінчилися ще кілька днів тому і на основних дорогах нашого міста вже не залишилося й натяку на бруд, то в приватному секторі болото сохне ще близько тижня. Бо асфальту у цих місцях ніколи не бачили. Та й не вірять, що колись побачать.

“Це не село, це місто Миколаїв”. Відео з розряду «накипіло» – про відсутність доріг у Широкій Балці

Від розпачу людям доводиться викладати пости у соціальних мережах у стилі «накипіло». Адже в той час, поки миколаївці, що живуть у центрі міста, ходять асфальтовим покриттям, мешканцям приватного сектору, доводиться просто «плавати» в бруді тижнями.

Нагадаємо, раніше мешканець мікрорайону Широка Балка зняв відео, на якому показав відсутність доріг на провулку Широкий. Його приклад наслідувала і мешканка Миколаєва, яка зняла сюжет про дорогу на вулиці академіка Бориса Патона в Октябрському мікрорайоні.

Джерело: Новини-Н

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button