Без рубрикиСуспільство

Сенкевич призначив директором Департаменту ЖКГ Палько, заступником директора юридичного департаменту - Волкова

Сьогодні, 18 лютого, у мерії оголосили результати відкритого конкурсу на заміщення посад директора департаменту ЖКГ та заступника директора юридичного департаменту. Про це повідомили у міськраді.

«Хочу нагадати, що був письмовий іспит, після цього було проведено співбесіду. За результатами цих етапів у мене склалося особисте враження. Проте члени конкурсної комісії ухвалювали своє рішення, виходячи вже зі своїх вражень. Зазначу, що всіх, хто не пройде за конкурсом, ми розглядаємо як претенденти на інші вакантні посади, відкриті як на комунальних підприємствах, так і в інших підрозділах міськради», – сказав мер Миколаєва Олександр Сенкевич.

Міський голова звернувся до представників засобів масової інформації з проханням розмістити на своїх ресурсах банер, за допомогою якого можна перейти до розділу «Вакансії» офіційного сайту міської ради: «Ми звернулися до всіх засобів масової інформації для того, щоб вони розмістили на веб-сайтах банер для переходу в розділ «Вакансії» сайту міської ради. Відгукнувся лише один засіб масової інформації. Повторюю ще раз: якщо вам справді цікава відкритість міської влади, розмістіть у себе на веб-сайтах такий банер: «Вакансії міськвиконкому» або «Хочеш працювати у місцевій владі – заходь». Ми можемо виготовити для вас банери – дайте нам відповідні для вас розміри».

Віце-мер, голова конкурсної комісії Юрій Степанець оголосив результати відкритого конкурсу на заміщення вакантних посад.

– Ми проводили конкурс на заміщення двох вакантних посад. Це посада заступника директора юридичного департаменту міської ради. Був один претендент – Волков Андрій Сергійович . І на посаду директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради. На цю посаду було три претенденти: Дорошенко Олександр Миколайович, Палько Андрій Миколайович та Рєпін Олександр Володимирович. Відповідно до екзаменаційної відомості за результатами письмового іспиту Волков Андрій Сергійович набрав 16 балів. Дорошенко Олександр Миколайович за результатами письмового іспиту набрав 13 балів. Палько Андрій Миколайович за результатами письмового іспиту набрав 21 бал. Рєпін Олександр Володимирович набрав 16 балів. Поясню: було 5 питань, відповівши на які можна отримати максимум 25 балів. Позавчора збиралися члени конкурсного комітету та визначились із переможцями конкурсу. За наслідками конкурсу вирішили: рекомендувати міському голові Сенкевичу Олександру Федоровичу призначити на посаду заступника директора юридичного департаменту міської ради Волкова Андрія Сергійовича. На посаду директора департаменту житлово-комунального господарства – Палько Андрія Миколайовича. Проголосувало 6 людей. Усі «за», «проти» – жодного.

«Сподіваюся, переможці конкурсу виявлять себе з найкращого боку, покажуть свої ділові якості», – додав Юрій Степанець.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button