Без рубрикиСуспільство

Вихованка ДЦ Корабельного району вперше стане за трибуну Малої академії наук із власними дослідженнями

12 лютого на захисті наукових робіт у Миколаївському територіальному відділенні Малої академії наук (секція журналістики), що відбувся в Інституті історії, політології та права (МНУ ім. В.О.Сухомлинського) майбутні акулі пера показали розуміння наукових підвалин та принципів будови джерел масової інформації.

Якщо подивитись на цю подію з практичної точки зору, то цей факт свідчить про те, що майбутня четверта влада країни, яка прийде до редакцій газет і журналів (дехто вже прийшов), очолить Інтернет-журналістику, відкриє власні ЗМІ, буде якісною та фаховою, цікавою та корисною для суспільства.

X1BQwrAvp-Q baTwbfBAOMc

Наступного року за трибуну із власними досідженнями вперше стане представниця ДЦ Корабельного району Дарина Рядченко (гурток “Школа журналістики). Таким чином, Дитячий Центр Корабельного району також долучився до навчання у МАН. Тема, обрана для дослідження, зорієнтована на вивчення того, як в Україні задовольняються потреби дітей з особливими можливостями у засобах масової інформації, що відповідають їх віку та соціальній адаптації.

Марія Полупанова ,
керівник гуртка «Школа журналістики»
ДЦ Корабельного району м. Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button