Без рубрикиСуспільство

"Все було супер, на найвищому рівні", - волонтер Сергій Сагайдак під час виписки з неврологічного відділення ЖЦРЛ (ВІДЕО)

Нагадаємо, ми писали:  “Такого хамства та нахабства
я ще не зустрічав”, – пацієнт “неврології” в ЖЦРЛ, який відмовився сплачувати благодійні внески .

Так, волонтер Сергій Сагайдак , який надійшов 4.02.2016 р. в неврологічне відділення ЖЦРЛ, обурився поведінкою медсестри, яка направила його сплачувати внесок у благодійний фонд, і пішов у засмучених почуттях додому, де виплеснув свої емоції, описавши в соцмережі ситуацію.

“Прикро!” Медсестра ЖЦРЛ, якій вже оголошено догану,
каже, що Сергій Сагайдак сильно “прикрасив” їхню розмову

Публікація чоловіка до Інтернету викликала суспільний резонанс. Повернувшись наступного дня у відділення, Сергій Сагайдак зустрівся із “зразково-показовим” ставленням до своєї персони.

“Поки він у нас, ніхто з нього жодної копійки не візьме”, –
головлікар ЖЦРЛ про волонтера, що підняв шум (ВІДЕО)

15 лютого волонтера після закінчення курсу лікування виписали із «неврології». Наступного дня, коли Сергій Сагайдак прийшов до лікарні за «Випискою», журналіст «Корабелов.Инфо» взяла у нього коментар про пройдене лікування та ставлення до нього медпрацівників відділення:

https://www.youtube.com/watch?v=o8AgXe_-xlY

Крім того, Сергій Сагайдак повідомив редакції, що його друзі, які навіть допомагали
на рівні Міністерств організувати йому допомогу в лікуванні, тепер готують до Кабміну листи з проханням відзначити медперсонал ЖЦРЛ за висококласне лікування.

– Ми завжди намагаємося домогтися справедливості, якщо щось не так. Але якщо все було на найвищому рівні – вдячними ми теж вміємо бути, – каже Сергій. 

Наталія Бєлова

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button