Без рубрикиСуспільство

Щоб всі вмістилися, справу "Флагмана" суд розглядатиме у залі Обласного палацу культури

У Центральному районному суді м.Миколаєва триває судовий розгляд кримінального провадження за звинуваченням голови правління кредитної спілки “Флагман” Н.Копецької у скоєнні таких кримінальних правопорушень, як заволодіння майном спілки шляхом зловживання своїм службовим становищем, у особливо великих розмірах, а також невиконання судового рішення (ч.ч. 3, 5 ст.191 та ч. 2 ст.382 ККУ).

Потерпілими у справі визнано вкладників кредитної спілки, їх налічується понад 1 050 осіб. 

Слід зазначити, що суд вживає всіх можливих заходів для того, щоб справа розглядалася належним чином, проте приміщення, які є у розпорядженні суду, вміщують не більше 100 осіб. Відтепер засідання відбуватимуться в Обласному палаці культури.

Нагадаємо, ми писали: 
Голову кредитної спілки «Флагман» почнуть судити 9 грудня

Так, у судовому засіданні 13 лютого двоє потерпілих звернулися з клопотанням, у якому просили про перенесення слухання справи до більшого приміщення, обладнане мікрофонами та динаміками, оскільки кількість охочих взяти участь у розгляді справи значно перевищує кількість осіб, яких вміщує зала суду. Також на ім’я голови суду було подано скаргу, за підписами 82 вкладників, що містить вимоги забезпечити проведення судового розгляду у приміщенні, яке може вмістити всіх потерпілих.

Приділяючи увагу захисту прав та законних інтересів усіх учасників процесу та держави керівництво Центрального районного суду м.Миколаєва звернулося до голови Миколаївської облдержадміністрації з проханням надати допомогу у вирішенні цього питання, оскільки в суді відсутнє необхідне приміщення.

За сприяння голови облдержадміністрації для подальшого судового розгляду кримінального провадження визначено приміщення концертної зали Обласного палацу культури, що знаходиться за адресою: м.Миколаїв, площа Суднобудівників, 3 (район вулиці Радянської).

Наступне судове засідання відбудеться на сьогодні,  16 березня  (початок
о 10:00), – повідомила прес-служба Центрального районного суду м.Миколаєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button