Без рубрикиСуспільство

У Миколаєві озброєні люди у масках увірвалися до приміщення РТПП (Відео)

Сьогодні, 11 лютого, близько 14:30 до будівлі Регіональної торгово-промислової палати (РТПП) Миколаївської області увірвалися кілька озброєних людей у камуфляжі. Після цього у приміщенні пролунали постріли (швидше за все, з травматичної зброї). У цей час у приміщенні палати був журналіст херсонського видання «Навколо» Артем Щеглов. Він спробував зняти те, що відбувається, але отримав удар по обличчю від людей у камуфляжі, – повідомляє inshe.tv.

Зазначимо, що серед членів РТПП – провідні миколаївські підприємства, у тому числі й ті, що розташовані у Корабельному районі.

3

Хвилин за 15 на місце події прибув начальник Головного управління нацполіції в Миколаївській області Віталій Гончаров , а разом з ним — спецназ. Але люди у камуфляжі разом із Сергієм Власенком (відновленим на посаді рішенням суду від 3 лютого 2016 року екс-президент Миколаївської РТПП) забарикадувалися у кабінеті та відмовилися відчинити двері поліції.

Проте через якийсь час із кабінету їх вивели, а Сергій Власенко продовжував спілкуватися у цьому кабінеті із заступником начальника ГУ НП у Миколаївській області Валерієм Кобою . У нападників вилучили зброю – 5 пістолетів.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що 5-го лютого, після того, як Апеляційний суд Миколаївської області ухвалив рішення відновити Сергія Власенка на посаді президента РТПП, він за допомогою членів ОФ «Захист» силовими методами намагався проникнути до приміщення палати, але ці спроби було припинено. – Співробітники Миколаївської РТПП зачинили двері в палату зсередини та за допомогою ОФ «Кордон» (глава – житель Корабельного району Сергій Мельниченко ) перешкоджали людям Власенка.

1

Варто зазначити, що 4 лютого Радою було ініційовано екстрене проведення позачергових загальних зборів членів РТПП Миколаївської області з одним питанням про виконання рішення Апеляційного суду Миколаївської області. Збори більшістю голосів відновили Власенко С.В. на посаді президента, після чого його знову звільнили у зв’язку із закінченням терміну повноважень, на який обирався. Президентом Регіональної торгово-промислової палати призначено Катвалюка І.А.

Інформація про відновлення Власенка С.В. на посаді Президента РТПП, звільнення Власенка С.В., призначення Президентом РТПП Катвалюка І.А. була внесена до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб підприємців.

З ініціативи Каталюка І.А. Рада РТПП ухвалила рішення про проведення позачергових загальних зборів 17 лютого 2016 року, на яких членам Палати буде представлено звіт Президії та Ревізійної комісії про діяльність регіональної торгово-промислової палати у 2012-2015 рр. та запропоновано переобрати керівні органи РТПП Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button