Без рубрикиСуспільство

За виявлені порушення "Укравтодор" звільнив керівників у п'яти областях. У тому числі – і у Миколаївській

Державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») звільнило своїх керівників структурних підрозділів — Служби автомобільних доріг у Черкаській, Миколаївській, Чернігівській, Львівській та Івано-Франківській областях за виявлені порушення фінансово-господарської діяльності цих підприємств за результатами проведення аудиту та передав відповідні матеріали до Генеральна прокуратура.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю УНІАН повідомив голова Укравтодору Андрій Батищев.

«На сьогодні аудиторами вже перевірено Служби автомобільних доріг (САД) у Черкаській, Миколаївській, Чернігівській, Львівській та Івано-Франківській областях, де виявлено факти посадової недбалості та недостатнього контролю за використанням коштів. У результаті з керівниками САД уже розірвано трудові відносини, а матеріали передано до Генеральної прокуратури. Попереду аудити в інших областях України», – Повідомив Батищев.

Він також зазначив, що «Укравтодор» здійснює як внутрішні контрольні заходи, так і аудит з метою контролю за фінансовою та господарською діяльністю підприємств, що знаходяться у сфері управління дорожнього Держагентства.

Він уточнив, що переважно аудити проводяться відповідно до плану, але бувають і позапланові перевірки діяльності підприємства.

«Іноді, якщо на те є вагомі підстави, такі як звернення громадян чи правоохоронних органів, чи виробнича необхідність, коли потрібно терміново проаналізувати ситуацію, проводяться позапланові контрольні заходи», — наголосив керівник «Укравтодору».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button