Без рубрикиСуспільство

З користю для вашого здоров'я і для гарного настрою. Спортивний клуб «Ілля Муромець» чекає на вас! (ВІДЕО)

Спортивний клуб «Ілля Муромець» пропонує жителям Корабельного району спорт з користю для їх здоров’я і отримання гарного настрою. Відвідавши клуб, ви отримаєте масу позитивних емоцій.

Спортивний клуб – це єдиний комплекс, в якому є
3 спортивні зали: тренажерний зал, фітнес і бійцівський зали.

Спортзал. У ньому завдяки висококваліфікованим тренерам і новітньому спортивному обладнанню можна тримати фігуру в тонусі і завжди бути привабливою.

DSC08004

DSC06761

DSC07978-horz

Тренерський штаб Кургузова Михайло і Панов Олександр (пауерліфтингове звання) готові запропонувати свою допомогу і дати пораду, в якому з трьох залів можна провести час з користю для свого здоров’я.

DSC06761-horz

Всім відвідувачам тренажерного залу наші фахівці приділять належну увагу не тільки в питаннях фізичної підготовки, а й зможуть розробити для вас індивідуальну програму занять і правильне харчування, а також проконтролювати техніку виконання вправ, що підвищить їх ефективність. Від спілкування і уваги персоналу ви отримаєте відмінний заряд бадьорості і масу позитивних емоцій на весь день.

DSC07032

DSC08002

DSC07935

У нашому тренажерному залі, оснащеному за останнім словом спортивної техніки, є різноманітні тренажери (блокові і важільні), такі як: кросовер, тренажер Сміта, симулятор Хаммера, лавка Скотта, вільні гирі і т.д., а також великий діапазон гантелей. Спортивні машини використовуються для різних навантажень на всі групи м’язів, як для нарощування м’язової маси, так і для формування стрункої фігури.

DSC07946 DSC08079

DSC08087

Спортивний клуб пропонує своїм клієнтам, для швидкого досягнення поставлених цілей, спортивне харчування.

DSC08066 DSC08093


Фітнес-зал.
Його можуть практикувати як дорослі, так і діти на групових заняттях різного спрямування, таких як: розтяжка, пілатес, кардіо, силовий фітнес і т.д.

https://www.youtube.com/watch?v=baC0W2C6muY

9MjBA6p1GRs MjJBNilIz7IDSC07388

DSC07477 DSC07480YvaYxYedLao

https://www.youtube.com/watch?v=_iHg405pWfI

Діти освоюють уроки хореографії в секції хіп-хопу і танців. 

DSC07405 DSC07411

Для малюків створена група гімнастики і основ акробатики, яка робить дітей дисциплінованими і здоровими.

DSC07414

Uhvh1B JbpY 1

tGK9 sspa54


Fight Hall.
Пропагує стиль кіокушин карате, а також К-1 (кікбоксинг). Кіокушин – один з пріоритетних видів бойових мистецтв, який відрізняється вольовими якостями і власною особливою філософією.

https://www.youtube.com/watch?v=AffYWyz9kVo

Зал налічує 5 груп, розділених за віковими категоріями (починаючи з 4 років) і рівнем майстерності спортсменів.

DSC04966

На сьогоднішній день карате гравці клубу виграють велику кількість різних турнірів і завойовують безліч нагород, які прикрашають Стіну Слави спортивного клубу «Ілля Муромець». Клуб існує не так давно, але його результати вагомі.

DSC05192

DSC05602

aIg9JsH7koM

Для тренерів важливо моральне і духовне виховання спортсменів – це основа східної культури. У залі боротьби 2 тренери – Долбілов Ігор і Дегтярьов Максим (майстер спорту).

vwlTsLqwidc

DSC05508

DSC07760 DSC07777DSC06992

Всі клієнти спортивного клубу «Ілля Муромець» можуть поєднувати свої тренування в бійцівських і фітнес-залах з заняттями в тренажерному залі.

Клуб також може запропонувати вам сімейний абонемент для відвідування наших лаунжів і клубну карту для всієї родини.

А для тих, хто ще не вирішив займатися спортом, клуб надає можливість користуватися інтернетом в очікуванні своїх дітей або друзів і тим самим скоротати час.

Команда СК «Ілля Муромець» запрошує всіх у світ спорту, здоров’я та гарного настрою! Чекаємо вас за адресою: м. Миколаїв, вул.Глінки, 3 (вхід з двору). Група в соціальних мережах: 
vk.com/sport_muromec
.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button