Без рубрикиСуспільство

У Миколаєві у дворі житлового будинку розстріляли відомого бізнесмена

У Миколаєві в середу, 10 лютого, ввечері, близько 20:30, невідомі застрелили чоловіка у дворі будинку No85 на вулиці 4-й Поздовжній.  Про це “Crime.NET” повідомили місцеві жителі.

– Я чув постріли, їх було 5-7. Спочатку я не звертав уваги, думав, що петарди… Я навіть не дивився у вікно. Через деякий час я почула крик жінки. Вона виглянула на балкон, і над трупом чоловіка кричала жінка, поруч з нею двоє поліцейських. – розповів мешканець будинку, біля якого сталося вбивство.

Як стало відомо, вбитим є миколаївський бізнесмен Петро Барашковський.
Його застрелили біля під’їзду, коли він повертався додому з парковки. На місці інциденту зараз працює слідчо-оперативна група, прибув заступник начальника Головного управління Нацполіції в Миколаївській області Артур Гаспаров. Місце вбивства було огороджене, працюють фахівці.

Бізнесмен Петро Барашковський – чоловік активістки, екс-кандидатки в депутати Миколаївської міської ради від “Самодопомоги”  Юлії Міскевич.

Як сказав полковник Артур Гаспаров в коментарі Crime.NET, імовірно, був один вбивця, який чекав на Барашковського, підбіг до нього, кілька разів вистрілив і втік.

За словами Юлії Міскевич, її чоловік поїхав на стоянку, його давно не стало і вона почала дзвонити, але він не взяв трубку. Потім вона пішла йому назустріч, на стоянку, і побачила тіло чоловіка.

Також Міскевич розповіла, що місяць тому її машину зламали і звідти вкрали відеореєстратор і гроші.

“Вони знали, що у нас немає відеореєстратора“, – каже дружина Барашковського.

За словами Юлії Міскевич, вбивцю бачили перехожі. За описом він має зріст 180 сантиметрів, одягнений в чорну куртку і натягнутий на лоб капелюх. Схожа людина, за словами Юлії, раніше приходила до них додому і погрожувала йому, його зафіксувала камера відеоспостереження.

За словами очевидців, нападник спочатку вистрілив один раз, після чого почув, що Барашковський ще живий, і зробив контрольний постріл в голову.

Як зазначають в “Новости-Н”, ім’я Петра Барашковського згадувалося в ЗМІ в зв’язку з кількома досить гучними справами.  Так він стверджував, що 7 грудня 2011 року
до нього на вулиці під’їхала ВАЗ “сімка”, з якої вийшли чотири людини і, показавши свої посвідчення УБОП, попросили проїхатися з ними “для дачі свідчень”. Барашковський, нічого не підозрюючи, сів в машину, де на нього тут же наділи наручники і надягли на голову мішок. Проїхавши десять хвилин, Барашковського вивели з машини і передали невідомим особам, які почали його жорстоко бити і катувати: зламали руки і ноги, пальці, відрізали частину язика.

20 березня 2013 року в Миколаєві співробітники УБОП затримали Петра Барашковського за підозрою в причетності до вбивства Анатолія Баталова (відомого в кримінальному світі як «Тоха»). У “Мерседесі” дружина Барашковського знайшла рідкісний револьвер, який був заправлений зовні машини під обвіс переднього бампера (це дало підстави вважати, що зброя посаджено).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button