Без рубрикиОбщество

Триває кампанія декларування доходів! - нагадує податкова інспекція

Жовтнева ОДПІ ГУ ДФС у Миколаївській області нагадує, що триває кампанія декларування доходів, отриманих протягом 2015 року.

Останній термін подачі декларації про майновий стан та доходи – 30 квітня 2016 року.

Шановні громадяни!
Якщо протягом минулого року ви отримали доходи від реалізації сільськогосподарської продукції, вирощеної на земельних паях, від надання в оренду земельних паїв, іноземні доходи, спадщину або дарування майна, від надання житла (нерухомого майна) або рухомого майна в оренду фізичним особам, за надані послуги, зокрема няні, хатньої робітниці, репетитора тощо, у вигляді виграшу або лотереї, а також інші доходи, які не оподатковувались при їх виплаті, в такому разі ви маєте обов’язок щодо подання декларації про майновий стан і доходи.

Звітувати необхідно за новою формою декларації, яка передбачає визначення податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб та військового збору. Бланки декларацій та роз’яснення щодо порядку їх заповнення можна отримати в Центрі обслуговування платників Жовтневої ОДПІ.

Визначену в податковій декларації за 2015 рік суму податкового зобов’язання фізична особа зобов’язана самостійно сплатити до бюджету до 1 серпня 2016 року. Для зручності оплату можна здійснити через каси сільських та селищних рад.

Платники податку на доходи фізичних осіб, які бажають отримати податкову знижку за наслідками 2015 року, податкову декларацію можуть подати до 31 грудня 2016 року.

В період деклараційної кампанії Жовтнева ОДПІ ГУ ДФС у Миколаївській області працює за подовженим графіком роботи: щоденно у будні дні з 09.00 до 19.00 години, у суботу з 09.00 до 16.00 години. Для отримання додаткової інформації звертайтесь до Центру обслуговування платників за адресою: м. Миколаїв, вул. Торгова, 63А, кім. 109, або за телефоном 25-50-92.

Прес-служба Жовтневої ОДПІ
ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button