Без рубрикиОбщество

16-річні мешканці Корабельного святково отримали в адміністації району паспорти нового зразка

«Я – громадянин України» — під таким гаслом 4 лютого у приміщенні адміністрації Корабельного району відбулась святкова церемонія вручення паспортів громадянина України нового зразка мешканцям району, які досягли шістнадцятирічного віку.

Зі словами привітання до юнаків та дівчат звернулися заступники голови адміністрації Корабельного району Валентин Красножон та Алла Луцька, депутат міської ради Анатолій Петров, голова Спілки ветеранів та учасників АТО Корабельного району м. Миколаєва Дмитро Олійник, які побажали молоді бути гідними громадянами України, знайти себе в дорослому житті, навчатися та достойно працювати на благо суспільства, а також зауважили, що відтепер Паспорт супроводжуватиме їх протягом всього подальшого життя, — повідомили в адміністрації району.

IMG_2967

Звертаючись до молоді від імені батьків, Тонконогова Тетяна наголосила, що країна поповнюється молодим поколінням – розумним, талановитим, свідомим, а їх активна громадська позиція допоможе будувати правову демократичну державу, у якій людина буде найвищою цінністю.

Заступник голови адміністрації Валентин Красножон та начальник Корабельного районного відділу в м. Миколаєві управління міграційної служби в Миколаївській області Наталія Посохова вручили 11-ти дівчатам та юнакам найголовніший документ у їх житті – паспорт громадянина України нового зразка з безконтактним електронним носієм у вигляді пластикової картки.

IMG_2949

Під час церемонії вручення паспортів юнаки та дівчата урочисто пообіцяли з честю і гідністю носити високе звання громадянина України.

На завершення свята пролунала пісня «Моя любов – це Україна» у виконанні Світлани Овсяннікової, вокалістки міського Палацу культури «Корабельний» на чолі з Олексієм Чебаном, колектив якого взяв активну участь у проведені заходу.

IMG_2955

Хай же свято – становлення громадянської зрілості – назавжди залишиться в пам’яті цих юнаків та дівчат та спонукає їх до великих звершень в ім’я рідної Батьківщини.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button