Происшествия

В гаражі у Корабельному районі чоловік намагався "болгаркою" розпиляти снаряди: йому відірвало руку і ногу

22 лютого о 13:30 групою піротехнічною робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, шляхом контрольованого підриву, знешкоджено 31 вибухонебезпечний предмет, які були виявленні у приміщенні гаражу автогаражного кооперативу «Південний» по вулиці Молодіжній м. Миколаєва.

Як повідомляє головне управління ДСНС в Миколаївській області, 21 лютого о 12:55 до оперативно-диспетчерської служби від охоронця автогаражного кооперативу надійшло повідомлення про вибух на території даного кооперативу. Також стало відомо, щовнаслідок вибуху постраждав чоловік 1960 р.н., який за допомогою електричної шліфувальної машинки «Болгарка» намагався розпилити артилерійській снаряд часів минулих війн, що й призвело до вибуху.

У важкому стані постраждалий був госпіталізований до лікарні швидкої медичної допомоги м. Миколаєва з попереднім діагнозом: травматична ампутація лівої ноги до коліна та лівої руки до ліктя.

На місці події працювала оперативна група Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, слідчо-оперативна група Корабельного районного відділу Головного управління національної поліції області, піротехнічна служба Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру області.

При обстеженні місця події, в гаражі, який за попередньою інформацією належить потерпілому, співробітниками поліції виявлено 31 артснаряд часів минулих війн. Серед них: 27 артснарядів – 76 мм, 4 артснаряди – 45 мм.

По факту події ведуться слідчі дії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button