ОбществоЭкономика

У СМП "Октябрьск" пройшов перший форум Молодіжної організації морських портів України

19 лютого у спеціалізованому морпорту «Октябрьськ» пройшов перший форум Молодіжної організації морпортів України.

У форумі взяли участь мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, голова облради Вікторія Москаленко, керівництво КП «Адміністрація морських портів України», лідери молодіжних організацій в морпортах.

Виступаючи, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич сказав:

— Я закликаю молодих людей бути відповідальними у своїй діяльності, відповідальними перед своїм колективом, перед міською громадою. Тут зібралося багато молодих і розумних людей. Сподіваюся, ви, дорогі друзі, внесете нові ідеї, нові проекти і запропонуєте їх реалізацію «Адміністрації морських портів України». Для мене, як для міського голови, дуже важливо, щоб в Миколаєві розвивався як бізнес, так і інфраструктура. Порти для нас — це хороший інструмент для розвитку міста. Свого часу адмірал Глазенап зробив ставку на портову інфраструктуру. Це дало поштовх розвитку Миколаєва. Зараз у нас є такі ж шанси дати новий імпульс для розвитку нашого міста як транспортно-логістичного хаба. Звичайно, для досягнення цієї мети треба багато попрацювати. При цьому необхідно думати не тільки про кількість вантажу, який буде перевалений стивідорними компаніями, нашими портами, але й про інфраструктуру міста.

Під час форуму було підписано Меморандум про співпрацю між Молодіжною організацією морських портів України та Молодіжною колегією при Миколаївській облдержадміністрації. Крім того, молодіжний актив морських портів обговорив план заходів Молодіжної організації морських портів України на 2016 рік та презентував свої ініціативи — повідомляють у міськраді.

Відзначимо: 10 лютого 2016 року «СМП «Октябрьск» святкував «золотий» ювілей.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button