Общество

Електронні сервіси ДФС – ефективна допомога для платників податків

ДПІ у Корабелньому районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області нагадує, що на офіційному веб-порталі ДФС розміщено чимало електронних сервісів, за допомогою яких платники можуть знайти корисну інформацію.

Так, платники, які мають ключі електронного цифрового підпису, можуть скористатися електронним сервісом «ЗІР» — який допоможе розібратися у податковому законодавстві, дозволить здійснювати пошук інформації по певному податку.

Сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» допоможе оцінити податкові ризики діяльності з вашим партнером по бізнесу, який можливо не є платником податку на додатку вартості, є банкрутом чи відсутній за визначеною в установчих документах адресою та ін.

Електронні сервіси «Реєстр платників ПДВ», «Анульовані свідоцтва ПДВ» допоможуть дізнатися про те, чи є дійсним свідоцтво ПДВ контрагента, дату початку дії свідоцтва, а також інформацію про анулювання реєстрації платника ПДВ.

«Електронний кабінет платника» забезпечу користувачам можливість:

— подання податкової звітності в режимі реального часу;
— перегляд податкової звітності;
— доступ до інформації про стан розрахунків з бюджетом.

Сервіс «Пульс» гарантує платнику послуги з оперативного вирішення проблемних питань. Номер цілодобової телефонної лінії сервісу «Пульс» ДФС України для клієнтів податкової та митниці: (044) 284-00-07.

Нагадуємо, на веб-порталі ДФС України електронні сервіси можна знайти, скориставшись посиланням http://sfs.gov.ua.

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва
ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button