Общество

Викладач з математики школи №1 - серед кращих у конкурсі «Учитель року - 2016»

8 — 11 лютого проходив очний етап ІІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2016»
(в номінаціях: «Англійська мова», «Захист Вітчизни», «Історія», «Математика»), під час якого найкращі педагоги демонструють свої досягнення, ефективні інноваційні технології навчання, обмінюються ідеями, підходами, новими поглядами на викладання навчальних предметів. Про це повідомили у Миколаївській міськраді.

11 лютого в Миколаївському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулося підведення підсумків у формі «круглого столу». Троє миколаївських учителів здобули перемогу й будуть представляти Миколаївщину на IV фінальному етапі:

Барикіна Марина Юріївна, учитель англійської мови спеціалізованої школи № 22 із поглибленим вивченням англійської мови з 1 класу;

Аркуша Катерина Володимирівна, учитель історії гімназії № 4;

Сіренко Олена Анатоліївна, учитель математики ЗОШ №1 імені Олега Ольжича.

Лауреатом конкурсу став Гуссіді Сергій Миколайович, учитель предмета «Захист Вітчизни» ЗОШ №6, який посів ІІІ місце.

Учасників заходу привітали представники влади. Вони відзначили високий рівень педагогічної майстерності вчителів, подякували за цінний внесок у виховання молодого покоління, побажали нових досягнень та успіхів на професійній ниві:

«Бути педагогом – означає мати терпіння, співчуття, бажання брати участь у житті учнів, радіти досягненням кожної дитини, хай невеликим, але її особистим перемогам. Справа, якою ви займаєтесь, має надзвичайну значущість для процвітання міста, для нашого з вами майбутнього. Адже сама педагогічна мудрість і висока професійна майстерність є обов’язковою умовою формування інтелектуального і морального обличчя підростаючих поколінь українців» — підкреслив Євген Валерійович Шевченко.

p1300990

Вітаємо шановних педагогів та бажаємо їм міцного здоров’я, натхнення, творчих злетів, успіху та перемоги у фінальному етапі!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button