Общество

Апеляційний суд підтвердив повернення громаді ще двох ділянок на "Маяку", відхиливши позови П. Кукли та Є. Слободян

Сьогодні, 09 лютого 2016 року, колегія суддів апеляційного суду Миколаївської області у складі головуючої Базовкіної Т.М., суддів Кушнірової Т.Б.
та Яворської Ж.М. розглянула апеляційну скаргу представника відповідача за позовом прокурора Корабельного району м. Миколаєва в інтересах держави в особі Миколаївської ОДА та Держпідприємства «Миколаївське лісове господарство» до Миколаївської міської ради та Слободян Євгенії Валеріївни про визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним державного акту на право власності на землю та витребування земельної ділянки.

Після дослідження наданих суду доказів і матеріалів, після нарадчої кімнати, у відкритому судовому засіданні оголошено вступну та резолютивну частини ухвали апеляційного суду Миколаївської області.

Апеляційну скаргу Слободян Євгенії Валеріївни відхилено, рішення Корабельного районного суду м. Миколаєва від 15 липня 2015 року залишено без зміни.

Крім цього, розглянуто ще одну апеляційну скаргу у цивільній справі щодо ділянки у лісовому урочищі Жовневе, яке городяни називають «Маяком».

Колегія суддів під головуванням Яворської Ж.М., за участю суддів Базовкіної Т.М. та Кушнірової Т.Б. розглянула апеляційну скаргу представника відповідача за позовом прокурора Корабельного району м. Миколаєва в інтересах держави в особі Миколаївської ОДА та Державного підприємства «Миколаївське лісове господарство» до Миколаївської міської ради та Кукли Петра Терентійовича про визнання незаконним та скасування рішення, визнання недійсним державного акту на право власності на землю та витребування земельної ділянки.

За участю тих самих представників позивачів, що і в попередній цивільній справі, апеляційну скаргу Кукли Петра Терентійовича відхилено, а рішення Корабельного районного суду м. Миколаєва від 10 липня 2015 року залишено без зміни.

Обидві ухвали набрали законної сили з моменту їх проголошення і можуть бути оскаржені в касаційному порядку до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ протягом двадцяти днів з дня набрання законної сили.

Після виготовлення повних текстів, рішення апеляційної інстанції про повернення вищевказаних земельних ділянок у державну власність, будуть внесені у Єдиний Державний Реєстр Судових Рішень — повідомила прес-секретар апеляційного суду.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button