Общество

Сергій Параскун: "Приєднуйтесь до нас, щоб наш район став найкращим"

Доброго дня, шановні читачі. Наша козацька громада Корабельного району продовжує серію проектів по розвитку культурного відпочинку та відродженню українських народних традицій. Прийнявши участь у форумі майбутнього Миколаєва, нам вдалося відстояти декілька цікавих тем, які посприяють нашим жителям краще проводити час відпочинку сімей з дітьми в нашому районі.

Один з проектів – «Козацька слобода в парку Богоявленський». Парк має цікаву історію, це визначне місце нашого району. Зараз розпочався конкурс проектів, щоб визначити, як його краще обладнати для усіх нас.

Друге – це проведення етнофестивалів. Уже декілька років ми проводимо різні свята на основі наших українських традицій та звичаїв. Потрібно зробити їх системними на протязі року.

По третє – відродження народного ремесла. Тут нашими партнерами стали Ліана Лістунова, голова Миколаївського обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України, та Мицик Сергій – директор Миколаївського коледжу культури та мистецтв.

Також в рамках цих проектів на базі БК Кульбакіно та Палацу культури «Корабельний» відкриті клубні об’єднання «Козацький клуб родинних традицій».

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до нас, щоб наш район став найкращим
в місті Миколаєві.

Отаман Козацької громади Корабельного району Сергій Параскун (050)87-26-786

Берегиня Козацької громади Корабельного району Антоніна Параскун (050)71-09-195

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button