Общество

У січні мешканці Жовтневого району сплатили більше 14,8 млн. гривень податків

Протягом січня поточного року платники податків Жовтневого району сплатили до загального фонду державного бюджету 5 мільйонів 632 тисячі гривень.

Зокрема, до бюджету надійшло 2,2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, 1,2 млн. грн. військового збору, 0,9 млн. грн. податку на додану вартість, 0,6 млн. грн. рентної плати за спеціальне використання води, 0,6 млн. грн податку на прибуток та 0,1 млн. грн. інших платежів.

До місцевого бюджету Жовтневого району у січні 2016 року мобілізовано 9 мільйонів 235 тисяч гривень, що на 1,7 млн. грн. більше ніж за аналогічний період минулого року.

Найвагомішу частку в надходженнях до місцевих бюджетів займає податок на доходи фізичних осіб, якого у січні сплачено 6,7 млн. гривень. Планове завдання перевиконано на 0,7 млн. грн або 11,2 %. Від платників єдиного податку до бюджету надійшло 0,9 млн. грн., а також, сплачено 0,6 млн. грн. рентної плати за спеціальне використання води, 0,5 млн. грн. плати за землю, 0,4 млн. грн. акцизного податку та 0,1 млн. грн. інших платежів.

Загалом протягом січня поточного року до бюджетів всіх рівнів спрямовано більше 14 мільйонів 866 тисяч гривень податків та зборів.

Крім того, з початку року платниками єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування Жовтневого району сплачено 4 мільйони 246 тисяч гривень.

Прес-служба Жовтневої ОДПІ

ГУ ДФС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button