Без рубрикиОбщество

В Жовневому районі пограбована старенька через негоду 3 дні не могла повідомити про злочин

Зв’язавши господиню, нападник забрав її мобільні телефони та 700 гривень. Розпочато кримінальне провадження, встановлюється особа, причетна до скоєння злочину.

20 січня 2016 року до Жовтневого відділення Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулась 77-річна мешканка одного з селищ району про те, що відносно неї скоєно злочин.

Жінка розповіла, що 17 січня близько 23:30 год. у її будинок приникнув незнайомець, обличчя якого було закрите шарфом. Погрожуючи застосуванням фізичного насилля, злочинець зв’язав заявницю та почав нишпорити у будинку в пошуках наживи. Знайшовши три мобільні телефони та 700 гривень, незнайомець вже збирався йти, але домовласниця, якій стало зовсім зле, попрохала зловмисника допомогти.

Вислухавши, що потрібно, «чуйний» нападник, знайшов краплі та пігулки, віддав ліки пенсіонерці, після чого зник.

На жаль, через складні погодні умови та те, що 77-річна жінка мешкає одна на околиці села, про злочин вона змогла повідомити лише через три дні своїй подружці, яка, занепокоївшись відсутністю мобільного зв’язку, вирішила навідати її, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.187 КК України «Розбій», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Правоохоронці вживають заходів щодо розшуку та встановлення особи, причетної до скоєння вказаного злочину.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією, що допоможе розкрити зазначений злочин та притягнути винних до відповідальності, просимо звертатись до Жовтневого відділення поліції за адресою: вул. Новозаводська 10-А, м. Миколаїв, 54056, тел. (0512) 44-68-58 або 102, e-mail: 15@mk.mvs.gov.ua.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button